LillaLudvig&Jag

Min underbara

Kategori: Ludvig

 
Är så lycklig att jag har en så underbar och mysigt liten pojke.. mamma kommer att göra allt för dig<3

Idag börjar det...

Kategori: Allmänt

renoveringen av vårat sovrum:) Igår var vi iväg och köpte allt till rummet från nya gardiner, lampor, påslakan till golv, målarfärg, brädor till våran vägg och allt det ska vara klart tills imorgon när våran nya säng kommer så det gäller att ligga i idag och ta hand om lill killen oxå så det kommer att vara fullt upp:)
 
Jag kommer att lägga upp för och efter bild när det är klart.
 
Ha en bra alla!!
 
//Eva-Lena

Amerikanska Blåbär

Kategori:

Äntligen har mina blåbär mognad har väntat länge nu. Dom smaka så himla gott:)  Hoppas på ännu större skörd nästa år och att buskarna har vuxit till sig:) 
Bilden är tagen på mina nyplockade blåbär:)
 
 

Små fötterna

Kategori: Ludvig

Matdags igen!!

Kategori: Ludvig

God Natt

Kategori: Allmänt

Mys

Kategori: Ludvig

Äntligen..

Kategori: Allmänt

nu är vi frame i Älvdalen, vi kom redan igår:) Allt är i sin ordning med förtält och allt.
Ludvig har sovit som en stock i natt.. han hade en jobbig bilresa:/
Nu har vi ätit frukost och snart bär det av ner på byn för att handla det som fattas och ikväll sägs det att det ska bli regn så då blir det mys i husvagen med att äta något gott, film och kortspel:)
 
Ha en bra dag ni som läser detta!!
 
//Eva-Lena & Ludde

Mystiskt försvinnande!

Kategori: Hem, trädgård och djur

I förrgår kväll när jag kom hem så var två av mina ankor borta. Vi gick och leta över allt till och med på grannens tomt men vi hitta dom ingenstans. Ankhanen Jocke såg så ledsen ut och vi tänkte att antagligen har något djur som Räv eller hök tagit dom men då skulle det ha varit en massa fjädrar över allt och sen så måste ju Mattias ha hört något han som var hemma. Sen börja vi misstänka om det var någon som hade tagit dom efter som vi hade varit med i ett repotage i VLT... Eftersom det finns folk till allt nuförtiden.
Och i går förmiddags kom våra käraste vänner hit för att kolla på lillkillen och sen fick han fina presenter oxå som han kommer att vara nöjd över:)
När dom hade åkt så tänkte jag att jag skulle till brevlådan kom ut på trappen och helt plötsligt var mina ankor hemma:) dom måste ha varit ute på gärdet och gått runt och inte hittat hem i det höga gräset. Så himla skönt att ha dom hemma igen.
 
Sen vid tre tiden igår var vi hem till Mattias bror och fira hans dotter som fyllde år och där vart det en massa gofika.
 
Senare vid kvällen var vi iväg och kolla på Rollerderby träning. Vilken bra träning för benen och stjärten eller för hela kroppen:) Så när jag har blivit bättre i fogarna så blir det nog till att börja träna det. De verkar vara ett hel skönt tjejgäng oxå.
 
Nu måste jag ta tag i dagen med tvättning och allt därtill för imorgon åker vi till Älvdalen och sen kommer min mamma ute hit och ska sova här hela veckan vi är borta så djuren har lite sällskap:)
 
//Eva-Lena

Små fossingar

Kategori: Ludvig

Liten utflykt på kvällskvisten

Kategori: Allmänt

Nu på kvällen har jag och min mamma varit en sväng in till Västerås och shoppat lite små grejer. Det märks att man har blivit folkskygg tycker det inte är lika roligt att gå i affärer längre.
Men jag fick ta i dom sakerna jag skulle ha som en gaslarm till husvagnen eftersom vi åker bort en vecka till Älvdalen på Musik och Motorfestival. Ska bli himla skönt att bo i husvagnen. Hoppas att det bli regn någon natt för att det är så mysigt när regnet smattrar mot taket:)
 
Nehepp nu är det dags att mata lillen igen... Snacka om att vi har fått ett matvarak i familjen, han har gått upp 540g på en vecka och det är ju toppen:)
 
//Eva-Lena
 
 

Första Inlägget!!

Kategori: Allmänt

Jahapp nu har jag startat en ny blogg nu med ett annat upp lägg än bara bilder. Ska försöka att skriva av mig och uppdatera varje dag  om mina vardagar som mamma åt lille Ludvig + lite annat;)
 
// Eva-Lena

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.